Безплатна доставка за София и Варна с транспорт на "Сима" ООД!

МЕНЮ

4 причини да направите ремонт на банята това лято

Ремонтът на банята е едно от големите предизвикателства, пред които всеки се изправя рано или късно. Независимо дали сте собственик на нов апартамент или просто търсите начин да освежите и внесете подобрения в дома, то ние ще ви дадем няколко причини да вземете това ваше решение още сега.

По-голяма ефективност

Ако банята ви е стара, тя вероятно не се използва по най-ефективния начин. Осветлението не е подходящо или разположението на мебелите не е най-компактното? Разходът на вода е голям или имате проблем с влагата? Сега е моментът да помислите за по-практични решения за пространството, независимо дали е малко или голямо. Едно от предложенията ни е комплект за вграждане Tesi Aquablade с иновативна технология – по-чиста, по-умна, по-тиха, пък и с лесен монтаж. Щом вече сте сменили моноблока, продължете с обновяването, като помислите и за нова душ система. С един ремонт ще си осигурите комфорт и удобство. Наслаждавайте се на времето, прекарано в банята, с нова едноръкохваткова душ колона Even-m с полица, където можете да сложите любимия си душ гел.

Старомодна е

Ремонтът на банята не е нещо, което човек прави всяка година. Затова е важно, когато избирате дизайн за новата си баня, той да е в стил, който ще е по вкуса ви и след време. Защото времето минава, трендовете се менят, а банята ви ще си остане все същата. За да не се притеснявате, че само след година банята ще изглежда демоде, се консултирайте със специалистите на Сима. Те ще Ви предложат идеалното решение за нова баня и дори ще направят безплатен 3D проект, за да сте сигурни в избора.

Добавена стойност

Мислите ли за продажба на жилището? Всяко обновление, без съмнение, ще увеличи стойността на имота ви. За разлика от стаите, където и козметично боядисване може да свърши чудеса, добре направеният цялостен ремонт на банята прави изключително впечатление и е предимство, което веднага ще грабне потенциалните купувачи. Новите собственици несъмнено ще са безкрайно щастливи, че имат едно задължение по-малко и това може да наклони везните единствено в полза за вашия имот, и съответно и пазарната му цена. За да не се чудите как да комбинирате гранитогреса с фаянса и да намерите място и за някоя друга декорация по стените, разгледайте готовите проекти на Сима, където за всеки вкус има изпитано решение.

Ремонт на повреда

Течовете и мухълът са сред най-честите проблеми в банята, а отлагането само ще усложни ремонта. За да предотвратите прекаленото овлажняване на въздуха, може да монтирате вентилатор в горния ъгъл на стената. Новите модели вече изглеждат по-елегантно и изчистено, по-безшумни и лесни за монтаж са. Такъв пример е заобленият вентилатор MM-P в млечно бял цвят с ниво на шум до 29 db. Душ кабината пък е идеално решение ако искате да запазите останалата част от банята суха. За да си осигурите максимален комфорт и удоволствие от ежедневния душ, изберете хидромасажна душ кабина и банята ще се превърне в любимото място на всички. Гарантирано!

Заповядайте в шоурумите на Сима в София и Варна. Ще се постараем да получите желания резултат - с минимални усилия и много възможности за избор.