Безплатна доставка за София и Варна с транспорт на "Сима" ООД!

МЕНЮ

Общи условия, плащане, доставка, гаранция

 1. Срокът на доставка варира от 24 часа до 20 дни. До 2 работни дни Клиентът  бива уведомен от служител на „Сима“ ООД за сроковете по конкретната  поръчка и тогава има възможност да потвърди или да откаже поръчката.
 2. Доставката на абсолютно всички предлагани стоки до адрес в гр. София и в гр. Варна е безплатна.
 3. Доставката до адрес или офис на Спиди/ Еконт за всички населени места в  България е безплатна за следните категории продукти на стойност над 50 лв:
 • Смесители
 • Душове
 • Душ системи
 • Окачвания
 • Аксесоари за баня
 • Сифони
 • Вентилатори за баня
 1. Поради по-голямото тегло, обем и спецификите на продукта стойността на доставката на всички останали стоки, предлагани в сайта, ще бъде уточнявана за всяка конкретна поръчка, след като служител на „Сима“ ООД се свърже с Клиента. Тогава Клиентът има възможност да потвърди или да откаже поръчката.
 2. Рекламации за количество и видими външни дефекти се приемат в момента на получаване на стоката от куриера и се отбелязват в неговите документи. Рекламации за качество и скрити дефекти се приемат според гаранционните условия на всеки продукт.
 3. С изключение на случаите, посочени в чл. 57 от Закон за за защита на потребителите, Клиентът има право да върне закупените стоки в 14-дневен срок от получаването им. Разходите за връщане на стоките до склад на „Сима“ ООД в гр. София или в гр. Варна са за сметка на Клиента.
 4. Върнатите стоки трябва да бъдат в нормален търговски вид и в оргиналната опаковка.
 5. „Сима“ ООД възстановява цената на върнатите стоки с банков превод в срок до 7 дни от датата на връщането им.
 6. За всички въпроси, неуредени в настоящите Общи Условия, се прилагат разпоредбите на Закон за защита на потребителите.