Безплатна доставка за София и Варна с транспорт на "Сима" ООД!

МЕНЮ

За нас

СИМА – цялата баня!

Този рекламен слоган е нашето обещание към всички вас – нашите клиенти и партньори. Предлагаме богат избор от над 10 000  продукта за баня – фаянсови плочки и теракот, гранитогрес, санитарна керамика – мивки и моноблоци, смесители и душове, вани и душкабини, мебели и аксесоари за баня. Тези 10000 продукта не са просто механичен сбор от стоки, а грижливо селектиран продуктов каталог с внимание и към най-дребния детайл. Всяка една стока, която Ви предлагаме Ви носи и допълнителна полезност и надеждност, и е с гаранционен срок, осигурен следпродажбен сервиз и резервни части.

 

Поставихме началото през 1990 година и вече 30 години работим и развиваме марката, така че да бъдем вашият най-полезен партньор в изграждането на дома, офиса, хотела, вилата, бизнес-сградата...

Водим прозрачен, честен и отговорен бизнес и поставяме Клиента и неговите потребности в основата на всяко наше начинание. Призванието ни е да създаваме за нашите клиенти красиви, стилни и функционални бани на разумна цена.

Имахме цел! Да създадем просторни и модерни търговски пространства, където да ви посрещаме. Днес можете да ни откриете в шоурумите ни в София и Варна. В тях ще намерите най-добрите колекции испански, италиански и български фаянс и теракота, гранитогрес,смесители и душове, мивки и моноблоци, вани, душ-кабини, мебели за баня. Предоставяме Ви възможност да избирате от най-добрите производители, с които имаме дългосрочно партньорство: Ideal Standard, Vidima, Grohe, Roca, Fayans, KAI, Fiore и редица испански и италиански производители на гранитогрес, стенни и подови плочки, обединени в елегантни колекции за баня.

Представяме ви хиляди функционални решения за обзавеждане на баня. Нашите дизайнери и консултанти ще разработят за вас безплатен проект и визуализация, за да направите най-добрия избор. С тяхна помощ процесът на ремонт или ново строителство ще бъде много по-приятен за Вас и ще създадете свое лично пространство, което ще Ви носи радост и положителни емоции всеки ден.