Безплатна доставка за София и Варна с транспорт на "Сима" ООД!

МЕНЮ

Малката баня

Малката баня винаги е била предизвикателство. Въпреки това, чрез добро  планиране, нашите консултанти могат да създадат удобен и красив интериор.

Подходящи са така модерните в последните години пастелни и светли нюанси. Използването на гланцирани повърхности и поставянето на по-големи огледала и добро осветление създават илюзия за по-голямо помещение.

За по-малките бани предлагаме и санитарни уреди с така наречената "къса проекция", които са по-тесни, но това не е за сметка на тяхната функционалност. Също така и ъглови варианти на моноблок и мебели за баня.Използването на вградени смесители и структури за WC, на конзолни санитарни уреди и мебели олекотяват интериора и също оптически увеличават помещението.Добре е вратата към помещението да е или плъзгаща се, или да се отваря навън, за да не се съобразявате и с нея.

Пространството над тоалетната може да се изпозва за поставяне на рафтове или ниши за съхранение, или поне за закачалки за хавлии.

Малката баня принуждава много хора да направят компромис и вместо така желаната вана да поставят само душ. Нашият съвет е, въпреки че помещението ви се струва тясно, да обособите душ - пространство чрез параван или душ-кабина с прозрачни стъкла. И за повече комфорт и релакс ви препоръчваме да поставите душ-система.