Безплатна доставка за София и Варна с транспорт на "Сима" ООД!

МЕНЮ

За удобството и чистотата на Вашата баня

При изграждане или ремонт на банята трябва да обърнем специално внимание на избора на сифон. От изключително важно значение е местоположението  - сифонът трябва да е поставен в душ пространството и е препоръчително поставянето на втори сифон в останалата част на банята, като от естетическа гледна точка не е необходимо той да е в центъра. При изборa си трябва да се съобразите с оттока на душ системи, душове и смесители. За Вашият комфорт препоръчваме сифонът да е снабден със защита против миризми (воден затвор или клапа). 

В последно време линейните сифони са предпочитани пред стандартните точкови сифони. Линеарните сифони придават модерен и елегантен вид на помещението и се предлагат в голямо разнообразие от размери. 
Друга съвременна алтернатива на точковите и линейни сифони са сифоните за вграждане в стена. Те дават възможност наклонът на пода да бъде отведен само в едната посока и гарантират правилното извеждане на водата от помещението.Важен момент за поддържане на чистотата и свежестта във Вашата баня е осигуряването на добра вентилация. Преди да изберете вентилатор трябва да знаете къде ще бъде поставен той и кубатурата на помещението, за да се подберат правилните параметри (диаметър и капацитет). Добре е вентилаторът да е снабден с таймер. Така ще се осигури продължаване на работата на вентилатора и след като излезете от помещението. Ако вентилаторът е снабден със сензор за влажност, той ще се включва автоматично при увеличаване на влажността в помещението над зададеното ниво.

На пазара вече се предлагат и напълно автоматични вентилатори, които може да контролирате чрез мобилния телефон. Те са с голям дебит, енергийно ефективни и безшумни. Инвестицията в избор на добра вентилация си заслужава. Тя ви гарантира здравословна среда без мухъл и миризми.Често пренебрегвани в банята, но изключително важни за Вашето удобство, са аксесоарите за баня. Закачалки, полици, държачи, хавлийници  и етажерки ви огигуряват достатъчно място за подреждане на вашите вещи, а в същото време разходът за тях е неголям. При нас ще намерите широка гама от аксесоари, изработени от масивен месинг или неръждаема стомана с гаранция до 20 години.